Online sportfogadás: Magyar összecsapás, majd Bajnokok Ligája

május 3, 2021

Végre kiszabadult a karanténból Németországban Dárdai Pál és együttese, a Hertha BSC. A berliniek hétfőn kezdik el bepótolni elmaradt mérkőzéseiket, méghozzá éppen Szalai Ádám csapata, az FSV Mainz 05 ellen, az Opel Arenában. Alsóházi rangadó a javából, melyre természetesen a legjobb oddsok mellett fogadhatnak játékosaink! A kiesés elkerülése érdekében a mainziak tavasszal a dán Bo Svensson vezetésével igazán figyelemre méltó eredménysort produkáltak, legutóbbi tíz mérkőzésükből mindössze egyet veszítettek el – igaz, azt éppen hazai pályán, a közvetlen rivális Augsburg ellen.

A sportfogadás rajongóinak a hétfői találkozók közben gondolatban érdemes készülniük a kedd, illetve szerda esti BL-meccsekre is, a ráhangolódásban segít egyrészt Bajnokok Ligája tippjátékunk, másrészt promóciónk, mellyel 1500 forint értékű ingyenes élő fogadás szerezhető.

Addig azonban bőven akad még lehetőség a játékra, a hétfő este további topligás mérkőzései közül kiemelendő a Sevilla FC-Athletic Bilbao találkozó, melyen az andalúzok hatmeccsesre növelhetik nyerő szériájukat, és versenyben maradhatnak a spanyol bajnoki címért, tapadva a két madridi, azaz kasztíliai, illetve természetesen a katalán vetélytársra. Ehhez azonban az áprilisban egymás után két kupadöntőt elbukott baszkoknak is lesz egy-két szavuk, biztosak lehetünk benne, a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban a spanyol tartományok szimbolikus küzdelmei iránt elkötelezett hobbitörténészek mellett a futball fogadás érdekeltjeinek fantáziáját is megmozgatja Lopetegui és Marcelino együtteseinek összecsapása.