Online sportfogadás: Manchesteri derbi és egyéb ínyencségek

március 4, 2022

Újra itt a hétvégi fociláz, méghozzá nem akármilyen párosításokkal: mind az öt topligában rangadót rendeznek, a futball fogadás kedvelőinek legnagyobb örömére. Franciaországban a két legpatinásabb déli klub, a Marseille és a Monaco néznek farkasszemet egymással, míg a listavezető Paris SG a Nice vendége lesz, azaz Messiék a bajnokságban bosszulhatják meg a kupában elszenvedett kudarcot.

A Bayern München az utóbbi időben kissé döcögősen vette az akadályokat – mind a Bundesligában, mind a nemzetközi porondon –, ám a harmadik helyezett Bayer Leverkusen legyőzése így sem lehet akadály a hazai pályán szereplő és a pontvadászatot toronymagasan vezető bajoroknak. A La Liga listavezetője, a Real Madrid a Real Sociedadot látja vendégül: a „Királyi Gárda” összecsapására 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatnak az Unibet játékosai, akárcsak a Serie A hétvégi rangadójára, az oddsok alapján meglehetősen döntetlenszagúnak ígérkező Napoli-AC Milan mérkőzésre!

Az izgalmas itáliai párosítások sorából nem hiányozhat az AS Roma-Atalanta csörte sem, a hétvége fő attrakciója ugyanakkor egyértelműen a manchesteri derbi lesz. Vasárnap késő délután a listavezető City fogadja a jelenleg negyedik helyen tanyázó „Vörös Ördögöket”: a városi riválisok utolsó öt egymás elleni mérkőzésén – egy döntetlen mellett – két-két sikert könyvelhetett el mindkét oldal, ráadásul még a gólarány (4-4) alapján sem lehetett különbséget tenni a csapatok között. Az előbb említett tények ellenére, a pályaválasztó City a találkozó toronymagas esélyese, azonban Pep Guardiola csapatát láttuk már leolvadni ilyen helyzetben…

Fogadj az égszínkék-vörös összecsapásra a legjobb oddsok átnézése után, illetve játssz kötésben, tippelj több mérkőzésre is a hétvége legnagyobb rangadói közül és vigyél haza akár 30%-kal megnövelt nyereményt!