Online sportfogadás: Milánói derbi a BL-ben és további olaszos izgalmak

május 10, 2023

A Bajnokok Ligája keddi játéknapján döntetlen született a madridi és manchesteri gigász között, szerdán pedig érkeznek a milánói nagyok, vagyis az AC Milan és az Inter. Hivatalosan a Rossoneri lesz a pályaválasztó, de – természetesen – mind a két mérkőzésnek a San Siro ad majd otthont. Futball fogadás szempontjából igazi háromesélyes mérkőzésnek tűnik az odavágó: a két csapat közül az Inter jobb formában van, a Nerazzurri a legutóbbi öt mérkőzését megnyerte, méghozzá olyan gárdák ellen, mint a Juve, a Lazio vagy éppen az AS Roma.

A Milan felváltva gyűjtötte a döntetleneket és a sikereket az utóbbi pár hétben: a római csapatok egyikét (AS Roma) nem tudták legyőzni a piros-feketék, az örök város másik gárdája (Lazio) ellen viszont begyűjtötte a három pontot Stefano Pioli együttese. Az oddsok alapján bravúr lenne az AC Milan döntőbe kerülése: a városi rivális kerete erősebbnek, formája pedig jobbnak tűnik, ráadásul Simone Inzaghi kupaspecialista edzőnek tűnik.

A másik két európai kupasorozatban is száguldanak az itáliai klubok: az Európa Ligában az AS Roma és a Juve próbál meg bejutni a budapesti Puskás Arénában rendezendő fináléba, méghozzá a Bayer Leverkusen és a Sevilla testén keresztül. Az Európa Konferencia Ligában a Fiorentina a Baselt fogadja, míg a West Ham United a Kerkez Milost is soraiban tudó AZ Alkmaart látja vendégül. A legjobb oddsok Juve-Leverkusen, illetve Fiorentina-West Ham döntőket prognosztizálnak. 

Fogadj bármelyik nemzetközi kupasorozat (BL, EL, EKL) mérkőzéseire a Fogadásépítő használatával és zsebelj be 25%-kal nagyobb nyereményt!