Online sportfogadás: Milánói derbi jó sok extrával

február 19, 2021

Vasárnap háromkor városi rangadó következik az olasz bajnokságban: összecsap az AC Milan és az Internazionale. Az Unibet több remek sportfogadás ajánlattal is készült a derbire, többek között egy tippjátékkal. Ha meg tudjuk mondani, hogy melyik játékos lesz az első gólszerző, illetve a találat percre pontos idejét is eltaláljuk, akkor 8 millió forint ütheti a markunkat.

Ráadásul ezúttal kétszer tippelhetünk. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy az első tippelés után legalább 1500 Ft értékben kötünk egy fogadást bármelyik Serie A mérkőzésre és máris megadhatunk egy újabb tippet.

A legjobb oddsok is garantáltak a Milan – Interre az ún. Superoddsok formájában. Úgy véled, hogy Lukaku vagy Ibrahimovic gólt szerez a meccsen és lapot is kap? Ha igen, akkor ezekre 9-es és 11-es oddsok várnak rád.

Ha ez nem lenne elég, akkor még tovább is van. A meccsre 25%-os nyereménynövelővel köthető élő fogadás, plusz a mérkőzést az Unibet TV is közvetíti.

Ne feledd azt sem, hogy mindez csak egyetlen meccs abból az elképesztően nagy online sportfogdás kínálatból, amiből kedvedre válogathatsz. Nézz szét a többi lehetőség között is!