Online Sportfogadás: Minden adott egy izgalmas hétvégéhez

február 16, 2018

Ez a hétvége is bővelkedik a jobbnál jobb sporteseményekben, úgyhogy most sem fogunk unatkozni. Angliában ugyan nem lesz Premier League forduló, de helyette az FA Kupa 5. köre következik. Bár sportfogadás szempontjából rizikósabb a kupameccsekre kötött fogadás, de ha ügyesen lavírozunk a legjobb oddsok között, akkor nem érhet minket váratlan meglepetés. Ráadásul az Unibet TV-n élőben nézheted az összes találkozót, és így még a televíziót sem kell bekapcsolnod!

Ezerrel pörögnek a téli olimpia eseményei is és amellett, hogy gyorskorcsolyázóink révén magyar vonatkozása is van a dolognak, még mindig nem késő, hogy beszállj a téli játékokhoz kapcsolódó fogadás bajnokságunkba, ahol 50 ezer eurót osztunk szét a legjobb fogadók között! A részleteket a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/winter-betting-championship

Természetesen a fönti példákat csak kiragadtuk a bőséges kínálatból, hiszen bármilyen sportágról legyen szó, nálunk ahhoz a legjobb oddsok járnak. Az online sportfogadás élményével még izgalmasabbá teheted a hétvége sporteseményeit, úgyhogy ne habozz és vesd bele magad most!