Online sportfogadás: Német futball, magyar kézilabda, francia tenisz

június 5, 2023

Véget értek a topligák küzdelmei, győztest avattak a nemzeti kupákban, az Európa Konferencia Liga és a Bajnokok Ligája döntőjével pedig befejeződik a 2022-2023-as szezon. A két finálé előtt azonban lesz egy fontos meccs Germániában, amelynek – Németh András személyében – magyar kötődése is van. A Hamburger SV és a VfB Stuttgart találkozójáról van szó, amelynek tétje a jövő évi Bundesliga-szereplés. Az első meccsen három-nullás sikert aratott a Stuttgart, így a kék-fehéreknek óriási bravúrra lenne szükségük a visszavágón: az oddsok alapján igen kevés az esély az egykori BEK-győztes sikerére…

A kézilabda iránt rajongóknak rendkívül mozgalmas volt az elmúlt három nap: pénteken kezdődött a magyar férfi kézilabda-bajnokság döntője, szombaton és vasárnap pedig az EHF Final4 küzdelmein mérték össze tudásukat a világ legerősebb női csapatai, köztük a Győri ETO KC, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria. A zöld-fehér hölgyek remekül teljesítettek, míg a férfiaknál a Pick Szeged nyerni tudott hazai pályán, így bizakodva várhatja a veszprémi túrát. Amennyiben a Telekom Veszprém is győz a saját közönsége előtt, egy harmadik – szegedi – mérkőzés dönt az aranyérmes kilétéről.

A hármas számmisztika a French Openen is folytatódik: a torna harmadik hete következik, ahol a negyeddöntőkkel kezdődik a történet. A nőknél Iga Swiatek és Arina Sabalenka a két legnagyobb esélyes, míg a férfiaknál Carlos Alcaraz győzelmét prognosztizálják a legjobb oddsok, de Novak Djokovic is ott lehet a végelszámolásnál.

Hozd ki a legtöbbet az év második GS-versenyéből: kövesd a meccseket az Unibet TV-n, egy élő fogadás megkötésével zsebeld be a 25%-os nyereménynövelőt, valamint ne maradj le a French Open fogadás bajnokságról sem!