Online sportfogadás: Nem csak a fogadás bajnokság miatt érdekes a US Open

szeptember 3, 2021

Ha érdekel a US Open és a tenisz fogadás, akkor már alighanem belefutottál az amerikai nyílt teniszbajnokság apropóján zajló fogadás bajnokságunkba, amely során a győztes szelvényeidért pontokat kapsz, a legtöbb egységet összegyűjtő 250 játékos pedig komoly pénzjutalomban részesül a 8 millió Ft nyereményalapnak köszönhetően.

Azonban nem csak ez az egy módja van, hogy hatalmas nyereményt zsebelj be: lássunk hát néhány érdekesebb és kevésbé ismert fogadástípust! Tudtad, hogy a teniszben lehet fogadni a játszmák, illetve a szettek számára? Esetleg azt, hogy a teniszben is létezik hendikep fogadás? Vagy, hogy akadnak speciális fogadások, amelyek egyes játékosok éves vagy az adott tornán nyújtott teljesítményre vonatkoznak? Mikor adódna jobb alkalom ezen izgalmas sportfogadás ajánlatok felfedezésére, ha nem egy Grand Slam tornán?

A legjobb oddsok és az élő fogadás funkció megemlítése pedig már-már felesleges, hiszen ezek aligha számítanak újdonságnak az Unibet sokat látott felhasználói számára. Ahogy az sem meglepetés, hogy az Unibet TV-n élőben követheted az idei utolsó Grand Slam minden mérkőzését – kedvenceid győzelméért szorítva!