Online sportfogadás: Online sportfogadás: Kiütik az AC Milant a városi derbin?

február 3, 2023

Február első hétvégéje nem kimondottan a rangadókról szól ugyanakkor a futball fogadás rajongói így is feltalálhatják magukat, hiszen parázs mérkőzésekből azért nem lesz hiány.

Egy londoni derbi például mindig komoly izgalmakkal kecsegtet, főleg, ha a teljesen újjáépülő Chelsea az egyik résztvevője: Graham Potter kissé bukdácsoló, tizedik helyre visszacsúszó csapata a remek szezont futó Fulham gárdáját látja vendégül a Stamford Bridge gyepén. Az oddsok alapján kétség sem férhet a hazaiak sikeréhez, azonban az alaposan felforgatott kékmezes gárda igencsak kiszámíthatatlanul teljesít a szezonban, igaz, a Fulham is két vereséggel a puttonyában érkezik a derbire.

A szombati felhozatal kissé harmatosabbnak ígérkezik, igazán nagy mérkőzést keresve sem találunk, sztárklubokat viszont igen: a Liverpool például erős győzelmi kényszerben lép pályára Wolverhamptonban, de a német csapatokra is nagy kihívás vár. Az Union Berlin, az RB Leipzig, illetve a Borussia Dortmund is kihasználhatja a Bayern München év eleji rossz szériáját és egy-egy győzelemmel komoly nyomást helyezhetnek a listavezetőre. Sőt, előbbi két gárda akár – hacsak ideiglenesen, de – meg is előzheti a rekordbajnokot a tabellán.

A Barcelona-Sevilla és a Tottenham-Manchester City párharcok kiemelkednek a vasárnapi kínálatból, a csúcsmeccs azonban a Derby della Madonnina, vagyis az Inter-AC Milan találkozó. A Serie A második helyezettje fogadja a címvédőt a San Siróban, a legjobb oddsok jóslata szerint pedig otthon is tarthatja mind a három pontot a Nerazzurri. A Rossoneri ugyanis több mint aggasztó formát mutat az elmúlt időben: az AS Roma és a Lecce elleni iksz sem néz ki valami jól, a Lazio és a Sassuolo pedig kiütéses vereséget (4-0, illetve 5-2) mért Stefano Pioli legénységére. Egy újabb – ráadásul a városi derbin elszenvedett – pofon könnyen az olasz mester állásába kerülhet…

Fogadj kötésben a legkiválóbb bajnoki mérkőzésekre és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!