Online Sportfogadás: Parádés meccsekkel tér vissza klubfoci

október 13, 2017

Az vb-selejtezők után megint visszatér minden a rendes kerékvágásba és figyelmünket a klubfocinak szentelhetjük – persze nem megfeledkezve a hátralévő pótselejtezőkről, melyekre akár már most köthető fogadás. De koncentráljunk inkább a közeljövőre!

Angliában élből egy óriási rangadóval kezdődik a Premier League 8. fordulója, ugyanis Liverpool vendége lesz a Manchester United. Csak ezzel a meccsel kapcsolatban már most több, mint 250 féle odds közül válogathatsz és természetesen az élő fogdás is elérhető lesz.

Az olaszoknál is nagy meccseket rendeznek: szombat este a Juventus fogadja a Laziót, majd rögtön után az AS Roma a Napolit. Vasárnapra is marad egy szuper párosítás, hiszen milánói derbit láthatunk majd az Inter és az AC Milan főszereplésével és ehhez a legjobb oddsok állnak rendelkezésedre.

Németországban Dárdai Paliék a Schalkét látják vendégül és egy győzelem esetén lépéselőnybe kerül a Hertha a gelsenkircehniekkel szemben. Az ezt követő Dortmund–Lipcse összecsapáson pedig joggal számolhatunk sok góllal.

Mindezek mellett persze folytatódnak az NB1 küzdelmei is, illetve számtalan bajnokság meccsei közül válogathatod ki a neked éppen megfelelőt. Persze nem csak fociban utazhatsz, sportfogadás szempontjából még rengeteg izgalmas eseményt tartogat a hétvége, szóval bátran nézz körül a legjobb oddsok között!