Online sportfogadás: PSG-Bayern, Chelsea-Porto, Monte-Carlo Masters

április 13, 2021

Ma a sportfogadás focira specializálódótt rajongói egytől egyig a Bajnokok Ligája mérkőzéseire figyelnek, hiszen eldől, melyek lesznek az első, a legjobb négy közé kerülő csapatok. Párizsban Neymarék ellen támadnia kell a hazai pályán hátrányba került Bayern Münchennek, miközben a bajorok koncentrációját láthatóan megzavarták a nyári átigazolásokról, változásokról szóló hírek, pletykák. Az Union Berlin elleni hétvégi hazai 1-1 mindenesetre nem a legjobb előjel egy párizsi túra előtt…

Egyértelműbb mérkőzésnek tűnik az online sportfogadás szempontjából a Chelsea-Porto találkozó, melyről elsőre blikkre azt hihetnénk, a továbbjutás kérdése már a múlt heti 90 percben eldőlt – a labdarúgást régóta követő fogadóink azonban tudhatják, ilyenkor történhetnek a legnagyobb fordulatok, várnak a legmagasabb oddsok, következhetnek a bombameglepetések! Mindenesetre mindkét együttes magabiztos győzelemmel hangolt az összecsapásra a hétvégi bajnokikon.

Akik más jellegű, a futballon kívüli online sportfogadás izgalmakra vágynak, azok figyelmébe a 2021-es Monte-Carlo Masters férfi tenisztornát ajánljuk: a közel 2,5 millió dollár összdíjazású verseny 2020-ban elmaradt, így most kerül sor 114. alkalommal a hagyományos torna megrendezésére. Vegyél részt Nyerő Széria játékunkban, hozd ki a legtöbbet tenisz fogadás ajánlatainkból minden nap, egészen a vasárnapi döntőkig! Az első fordulóban, kedd délután Fucsovics Márton az olasz Lorenzo Sonegóval méri össze tudását, kihagyhatatlan mérkőzés az online fogadás teniszrajongóinak!