Online sportfogadás: Rangadók, eltérő téttel 

április 18, 2022

A húsvéti ünnepek a pihenés mellett arra is alkalmasak, hogy tekintetünket a sportfogadás felé fordítsuk. Erre kitűnő alkalmat szolgáltathat a hétfői és a keddi nap is - előbbi csendesebb, de annál különlegesebb lesz, míg kedden több rangadót is rendeznek majd, amelyek közül az egyiken már a döntőbe jutás lesz a tét. 

Nézzünk először pár meccset a hét első napjáról. Az angol Championshipben élesedik a harc a feljutásért, több csapat is küzdhet még a Premier League-helyekért, más együttesek pedig éppen bebiztosítanák a pozíciójukat. Utóbbi csoportba tartozik a Bournemouth, amely a 9. helyen álló Coventry otthonában gyűjtené be a három pontot. 

Utazzunk tovább Spanyolországba, ahol az FC Barcelona a Frankfurt elleni EL-kiesés után próbálja majd életben tartani a bajnoki reményeit. Ellenfelük a 18. helyen álló Cadiz lesz, így minden bizonnyal nem okoz majd nekik gondot a meccs megnyerése.

A keddi rangadókra is a legjobb oddsok kíséretében fogadhatnak az érdeklődők. A Magyar Kupában a tét már a döntőbe jutás, a Paks kedden este az Újpesttel játszik, amennyiben utóbbi csapat nyeri a csörtét, könnyen előfordulhat, hogy derbit rendeznek majd a döntőben, hiszen a másik ágon Ferencváros-Győr elődöntőt tartanak. Örökrangadó lesz a Premier Leauge-ben is, a bombaformában játszó Liverpool fogadja azt a Manchester Unitedet, amelyik próbál még az utolsó szalmaszálba kapaszkodni a BL-indulás kapcsán. 

Fogadj kötésben a hét első napjainak legizgalmasabb találkozóira, és növeld a nyereményedet akár 30%-kal!

Kedd hajnalban folytatódik az online sportfogadás másik jeles eseménye, az NBA rájátszása is. Három meccset rendeznek, mindhárom esetben ez lesz az adott párharc második találkozója. A Dallas Mavericks-Utah Jazz és a Golden State Warriros-Denver Nuggets párharcokat emeljük ki, hiszen ezekben már az első találkozó is nagyon szorosan alakult. 

Fogadj kötésben a rájátszás első fordulójának mérkőzéseire, és növeld a nyereményed 10 %-kal!