Online sportfogadás: Rangadólázban ég Dél-Európa

március 17, 2023

Hétközben is igencsak feszített volt a program: a nemzetközi kupaporondon mindenki a Bajnokok Ligája, Európa Liga, Európa Konferencia Liga negyeddöntőjének eléréséért iparkodott, hétvégén pedig folytatódik a labdarúgás-ünnep – indulhat a futball fogadás!

Az európai topligák közül Németországban a Ferencvárost oda-vissza legyőző Bayer Leverkusen fogadja az éllovas Bayern Münchent a forduló csúcsmeccsén. Olaszországban már nagyobb a tét, forrnak az indulatok, érkezik a Derby della Capitale, amely sohasem mondható békésnek. A római derbi tétje: elfoglalni és megtartani az első négy hely egyikét a tabellán – az oddsok alapján a Lazionak erre valamivel nagyobb esélye van, de az AS Romát sem szabad leírni, sőt.

Alighogy véget ér az örök várost lázban tartó találkozó, már kezdődik is a Derby d’Italia! Az ezüstéremért és a BL-szereplésért hajtó Inter látja vendégül a Juventust, amely a hatalmas pontlevonás ellenére is megpróbál odaférni az európai kupaindulást jelentő helyekre. Persze, hazai pályán a Nerazzurri az esélyes, ugyanakkor a Bianconeri jelenleg sokkal jobb formának örvend.

Mi más tehetné fel a koronát a hétvégi futballdömpingre, mint az El Clásico? A Barcelona és a Real Madrid nem olyan régen találkoztak, akkor – a Király-kupa elődöntőjében – a katalánok kerekedtek felül, Xavi célfutballjára nem volt válasza Carlo Ancelottinak. A Királyi Gárdának nincs túl sok választása: nyerniük kell idegenben, ha versenybe akarnak szállni a bajnoki címért. Egy esetleges hazai győzelem esetén a Barca előnye már-már behozhatatlannak tűnne – márpedig a legjobb oddsok hazai sikert prognosztizálnak.

Fogadj kötésben a legkiválóbb bajnoki mérkőzésekre és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!