Online sportfogadás: Sorsdöntő mérkőzés Szófiában

október 7, 2020

A magyar válogatottnak mindenképpen győznie kell Bulgáriában, ha tovább akar jutni az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjébe, ahol Románia vagy Izland nemzeti tizenegye vár majd Marco Rossi csapatára. Kiegyenlített párosításokról beszélünk, még a sportfogadás rutinos veteránjainak sem könnyű megtippelni a győztesek kilétét – bár azért egyaltalán nincs szó lehetetlen feladatról.

Már csak azért sem, mert a legjobb oddsok széles választéka mellett a már szokásosnak mondható ingyenes tippjátékunk is elérhető. Ráadásul most egy extra csavar is van a történetben: ha nem sikerül megtippelni az első gólszerző nevét, csak a találat percre pontos idejét, akkor vígaszdíj gyanánt egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a játékos markát.

Plusz, ha a bolgárok elleni meccsen nem születik gól a rendes játékidőben vagy nem találja el senki egyszerre a gólszerzőt, illetve a találat percre pontos idejét, akkor a nyeremény tovább halmozódik és a szerbek elleni Nemzetek Ligája meccs előtt már kétmillió forint landol annál, aki jól tippel.

Mindez persze még csak a jéghegy csúcsa. Az Unibet oldalán rengeteg naprakész odds és speciális online sportfogadás ajánlat található, érdemes ezeket maradéktalanul kihasználni!