Online sportfogadás: Történelmi este Tiranában

május 25, 2022

Repül az idő, alig pár mérkőzés van már csak hátra Európában a labdarúgó klubidényből: ezek közül egyértelműen kiemelkedik a két nemzetközi elitliga fináléja. A világ legjobb csapatának címéért szombat este, Párizsban folyik majd a harc, míg szerda este egy vadonatúj kupasorozat első bajnokát avatják majd Albánia fővárosában, Tiranában.

Az Európa Konferencia Liga, az öreg kontinens harmadik számú nemzetközi futball-vetélkedője és megannyi patinás nagycsapat menedéke lett. Ide sorolható a döntő mindkét résztvevője is: a Partizan Belgrad, Slavia Praha, Olympique Marseille hármast legyűrő Feyenoord, illetve a Vitesse, a Bodo/Glimt és a Leicester City testén keresztül döntőbe jutó AS Roma. Mind a hat párharc általános jellemzője volt a megjósolhatatlan kimenetel, így a döntőben is nehezen találhatják majd el a győztes kilétét a futball fogadás rajongói…

Az Unibet által kínált legjobb oddsok az olasz gárda győzelmére engednek következtetni, José Mourinho csapata pedig valóban jobb nevekből áll és nagyobb játékerőt képvisel, mint a rotterdami alakulat. Ráadásul komoly hiányzója sem lesz a „Farkasoknak”, akik a Serie A szereplésüket is alárendelték a kupamenetelésnek. Kérdés, hogy kifizetődik-e a portugál mester taktikája?

A holland nagy hármasba tartozó Feyenoordot sokan hajlamosak leírni, pedig a tizenöt Eredivisie-elsőség önmagáért beszél, akárcsak a rendkívül potens támadójáték: Luis Sinisterra hat, míg Cyriel Dessers tíz gólnál tart a Konferencia Ligában. Vajon a rotterdami páros egyik tagja vagy Tammy Abraham szerzi a döntő első gólját? Vegyél részt aranygól-tippjátékunkban, tippeld meg az EKL-finálé első gólszerzőjének nevét, valamint a találat pontos idejét és máris 8 millió Ft ütheti a markodat! Hidd el, a Bajnokok Ligája döntőjére kötött fogadás előtt jól jöhet ez az összeg!