Online Sportfogadás: Túl a sorosláson, de a java még csak most jön!

március 15, 2019

Pénteken kisorsolták a Bajnok Ligája, illetve az Európa Liga negyeddöntőjének párosításait és mindkét sorozatban igazán izgalmas meccsek várnak ránk a legjobb nyolc között. Szokásunkhoz híven a legjobb oddsok már most elérhetőek a mérkőzésekhez, úgyhogy bőven van idő felkészülni a fogadás kötésre!

Persze az előttünk álló hétvége is bővelkedik jobbnál jobb sporteseményekben, melyekről nem érdemes lemaradni. Ott vannak például az Indian Wells tenisz mérkőzések és ehhez egy remek promócióval is szolgálhatunk, amit még március 17-ig kihasználhatsz. Minden legalább 1500 forint értékben megkötött fogadás mellé egy sorsjegyet kapsz, aminek segítségével kiveheted a részed a három millió forintos nyereményalapból. A részletekért kattints a linkre: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/jackpot-raffle

Ne feledkezz meg a labdarúgásról sem, mert kiváló mérkőzéseket láthatunk a topligákban és az online sportfogadás használatával te magad is aktív részese lehetsz az eseményeknek! Ráadásul a jövő héten Eb-selejtezők jönnek, szóval érdemes kihasználni a mostani alkalmat, ha első osztályú klubfociról van szó.