Online sportfogadás: Tenisz, hoki, latin foci

június 2, 2021

A French Open szerdai játéknapján salakra lép többek között Serena Williams, és a férfiak mezőnyében nagy esélyesnek tartott orosz Danyiil Medvegyev, érdemes tehát a tenisz fogadás rajongóinak kihasználni az adódó játéklehetőségeket, és kiegészíteni mindezt a 8 millió forint összdíjazású fogadás bajnokságunkban való részvétellel.

A lettországi jégkorong-világbajnokság csoportkörének lezárultával eldőlt, hogy a holnap negyeddöntőkön Svájc–Németország, Egyesült Államok–Szlovákia, Oroszország–Kanada, illetve Finnország–Csehország párharcokra készülhetünk, innen tehát éles a vébé – no meg persze az ennek apropóján hirdetett, 3,2 millió forint összdíjazású tippversenyünk! 

Eközben persze nem áll le a klubfutball, a mai napra különösen a spanyol és az uruguayi meccseket ajánljuk a labdarúgás fogadás elkötelezettjeinek, természetesen a legjobb oddsok mellett. Spanyolországban az élvonalba jutásért verseng a másodosztály alapszakaszát 3-6. pozíciókban zárt négy együttes, kedden Girona FC–UD Almería, szerdán Rayo Vallecano–CD Leganes találkozóra kerül sor. A Leganes a 2020-as kiesése utáni azonnali visszajutásra pályázik, és a két 2019-es kieső, a Girona és a kis madridi Rayo is visszavágyik a legjobbak közé. A kvartettből a legrégebben az Almería érezhette és élvezhette a spanyol élvonal közegét, még a 2014–2015-ös szezonban.

Montevideóban szerda este a város mindkét sztárcsapata, a Peñarol és a Nacional is pályára lép, ne gondoljuk azonban, hogy olyan könnyű lesz begyűjteniük a három-három bajnoki pontot a Plaza Colonia, valamint a Cerro Largo ellen… A Fehér Mancsok színeiben a Peñarol ellen ott lesz a gyepen két rutinos, korábbi válogatott klasszis, Álvaro „Flaco” Fernández, és Cristian „Cebolla” Rodríguez – utóbbi néhány hete ingyen szerződött át a Plaza Coloniához, miután az elmúlt négy évben a Peñarolt szolgálta. A neves argentin légiósokkal (D’Alessandro, Bergessio, Fernández) felálló Nacionalnak is szembe kell néznie egy visszatérő régi futballistájával, a Cerro Largo legveszélyesebb támadója, a 24 esztendős Leonadro Otormín ugyanis gyerekkorától fogva egészen 2019-ig a Nacionalnál nevelkedett.