Online sportfogadás: Topligák minden mennyiségben

április 9, 2021

Hétvégén folytatódik a nagyüzem a futballban, és persze az ehhez kapcsolódó online fogadás világában egyaránt, az angol, német, olasz, francia, spanyol foci fanatikusai dúskálhatnak a legjobb oddsok, lehetőségek között.

Az élő fogadás rajongói számára minden estére biztosítunk egy-egy kiválasztott topligás mérkőzést 25%-os élő nyereménynövelővel: pénteken a francia listavezető Lille vendégjátéka kerül terítékre a középmezőnyben viaskodó Metz otthonában. Szombat este igazi háromesélyes spanyol örökrangadóra kerül sor Madridban, a Real és az FC Barcelona párharca a bajnoki cím szempontjából is döntő jelentőségű. Ugyancsak kiválasztott találkozó a Primera Divisiónban jelenleg élen álló Atlético Madrid vasárnapi sevillai vendégjátéka, a Matracosok az Európa Liga-kvalifikációra hajtó Real Betishez látogatnak – a futball fogadás ismerői számára fontos adalék, hogy két legjobb csatáruk, Luis Suárez és João Félix nélkül.

Hogy az amerikai sportok rajongóinak is kedvezzünk, felhívjuk a figyelmet a nem kevesebb, mint 24 hétvégi NHL-mérkőzésre, melyek egytől egyig szerepelnek az online sportfogadás terítékén – a jégkorong-kínálatot is felülmúlja azonban az NBA-meccsözön, 26 kosártalálkozó csábítja a fogadás szerelmeseit. Az Atlanta Hawkstól a Washington Wizardsig, az Anaheim Duckstól a Vegas Golden Knightsig minden a sportfogadás kínálatában!