Online sportfogadás: Topligás rangadók tömkelege

szeptember 17, 2021

A hétközi Bajnokok Ligája, Európa Liga és Európa Konferencia Liga mérkőzések után, a hétvégi bajnoki forduló rangadói okán dörzsölhetik a tenyerüket a futball fogadás kedvelői. A Valencia – R. Madrid, a Tottenham – Chelsea, a Paris SG – Lyon, illetve a Juventus – AC Milan találkozók egyaránt sportfogadás tárgyává válhatnak.

Az nem is lehet kérdés, hogy minden mérkőzésen a legjobb oddsok közül válogathatnak az Unibet játékosai, ráadásként pedig minden fordulóban akadnak olyan találkozók, melyekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást. Ezen a hétvégén a Serie A-ra és a Bundesligára érdemes figyelni: előbbi kapcsán a két torinói csapat mérkőzései kerülnek reflektorfénybe, míg utóbbi bajnokságból a Bayern München és a Bochum csörtéje került be a promócióba. A csúcsmeccs egyértelműen a – fentebb már említett – észak-itáliai rangadó, vagyis a Juventus – Milan összecsapás lesz.

A Bianconeri és a Rossoneri csörtéjét ráadásul élőben nézheted az Unibet TV-n, akárcsak az olasz, a spanyol és a német bajnokság összes többi mérkőzését. Az Unibet BetStream szolgáltatása pedig még ennél többet is kínál: az új streaming platform a mobil alkalmazáson és a böngészőn keresztül is elérhető, legnagyobb előnye pedig az élő sportfogadás gördülékenyebbé tétele – elvégre egyetlen pillanatra sem kell felnézned a közvetítésből az élő fogadás megkötéséhez!