Online Sportfogadás: US Open és válogatott meccsek

augusztus 30, 2017

Hétfőn újabb állomáshoz érkezett a Grand Slam-sorozat, a US Open eseményeit követhetik több mint egy héten át a tenisz rajongói. Az Unibet TV online közvetítésiét figyelve pedig garantáltan nem maradsz le egyetlen egy fontos mozzanatról sem! Emellett egy speciális pénzvisszafizetési akcióval színestjük az sportfogadás élményét, melynek részleteit a linkre kattintva találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/two-sets-free-bet

A tenisz mellett a közelgő labdarúgó világbajnoki selejtezőkre is a legjobb oddsok állnak a rendelkezésre. Egy-egy előre megkötött fogadás lehetőségével párhuzamosan természetesen az élő fogadás is elérhető lesz a mérkőzések alatt, hogy ne érhessen különösebb meglepetés senkit sem.

A magyar válogatott csütörtökön és vasárnap lép pályára, előbb a Lettország, majd Portugália legjobbjai ellen. Bár a Storck-csapat mostanában nem muzsikált valami fényesen, de azért hazai pályán joggal bízhatunk a tisztességes szereplésben. Az online sportfogadás segítségével pedig a válogatott meccseit is majdhogynem olyan izgalmassá varázsolhatjuk, mintha még maradt volna reális esélyünk a vb-részvételre.