Online sportfogadás: Végre rajtol a BL!

szeptember 6, 2022

Véget ért a várakozás, kezdődik a futballszurkolók számára legizgalmasabb időszak, hiszen rajtol a Bajnokok Ligája csoportköre. A sorsolás alapján persze rögtön elindult a számolgatás, minden csapat szurkolói találgatják, hogy mennyi esélyük lehet a továbbjutásra, ám az első meccsek sokat változtathatnak a várakozásokon. 

Kedden rögtön több izgalmas találkozóra készülhetnek a foci fogadás szakértői. A Celtic fogadja majd a Real Madridot és bár két nagymúltú, gyakori BL-résztvevőről van szó, a gárdák igen ritkán találkoznak. Legutóbb 2012-ben futottak össze, akkor a Real simán nyert, most azonban a Celtic kifejezetten jó formában fordul rá a meccsre, legutóbb például a legnagyobb hazai riválist, a Rangerst tömték ki négy góllal. A legjobb oddsok mellett különleges ajánlatokkal is növeljük az izgalmakat. Köss egy fogadást kedden legalább 2000 Ft értékben valamely európai kupameccsre (Bajnokok Ligája, Európa Liga, Konferencia Liga) és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit szerdán rögtön fel is használhatsz!

Az élő fogadás csúcseseménye hétfőn a Paris SG és a Juventus találkozója lesz. A franciák ezúttal egy hazai edzővel, Christophe Galtier-val rohamoznak, és egyelőre az eredmények is jók, igaz, a Monaco elleni rangadón azért igencsak szenvedtek. A Juventus Allegrivel eddig inkább közepesen, mintsem kiválóan szerepel, három döntetlen is becsúszott az első hetekben. Szintén két ritkán találkozó csapatról van szó, a legutóbb 2017-ben találkoztak és akkor a Juventus nyert. 

Ha pedig kötsz egy fogadást legalább 1500 forintért bármilyen labdarúgó meccsre, akkor egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.