Online Sportfogadás: Visszatér a Formula-1, pörögnek a topligák

augusztus 25, 2017

A Belga Nagydíjjal tér vissza a Formula-1, noha talán még ennél is nagyobb hír volt, hogy Robert Kubica újra Formula-1-es autót tesztelt az elmúlt napokban. Utóbbival kapcsolatban igazán érdekes oddsok kerültek fel oldalunkra, melyeket érdemes tüzetesebben is megvizsgálni, mert simán előfordulhat, hogy még az idén futamon láthatjuk a lengyel pilótát. Egy erre megkötött fogadás pedig busásan megtérülhet.

A futball világa is számos izgalmas, online sportfogadás szempontjából sem elhanyagolható meccset tartogatnak a hét utolsó napjai. Ezek közül kiemelkedik a vasárnapi Liverpool-Arsenal rangadó, mellyel kapcsolatban egy remek promócióival is készültünk, a részleteket a linkre kattintva találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/football-weekend-offer-3

Bár a bajnoki szezon csak nemrég startolt el, a jövő héten szünet lesz, mert a vb-selejtezők veszik át a főszerepet. Válogatott meccsekre mindig nagyobb rizikóval jár a sportfogadás, mint a klubfoci küzdelmeire, úgyhogy ne habozz, és még most válogass a legjobb oddsok között az Unibet oldalán!