Online sportfogadás: Wimbledoni végjáték

július 7, 2022

Már csak három mérkőzés van hátra a világ legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal bíró teniszversenyének férfi egyes versenyszámából. Az egyik elődöntőben pályára lép a londoni Grand Slam címvédője, Novak Djokovic, ellenfele a dél-afrikai születésű, ugyanakkor brit színekben versenyző, ezáltal a nézőközönség túlnyomó többségének támogatását élvező, Cameron Norrie lesz. Norrie még sohasem jutott GS-elődöntőbe, ezt tükrözik az oddsok is: a hatszoros wimbledoni bajnok Djokovic toronymagas esélyesnek számít.

A másik ágon jóval szorosabb küzdelem alakulhat ki, miután a Párizsban French Opent nyerő, sérülésekkel küzdő Rafa Nadalt az év harmadik nagy tornájára is összedrótozták, a spanyol világklasszis pedig – erőn felül teljesítve – elverekedte magát a legjobb négyig. A háló másik oldalán a balhéiról és polgárpukkasztó játékáról hírhedt Nick Kyrgios áll majd. A sportág rajongói által kevéssé kedvelt ausztrál a legjobb oddsok alapján jó eséllyel pályázik a győzelemre a 23. Grand Slam sikerére hajtó Nadal ellen. 

Kétségtelen, hogy a tenisz fogadás kedvelői egy Djokovic-Nadal fináléban reménykednek a leginkább, a két klasszis május végén Párizsban is összemérte erejét, akkor – a French Open negyeddöntőjében – Nadal kerekedett felül, négy szettben mattolta szerb ellenlábasát. Szívesen megnéznénk egy visszavágót, salak helyett ezúttal füvön. 

Zsebelj be megnövelt nyereményt a wimbledoni végjátékkal: egy az elődöntőre vagy a fináléra megkötött élő fogadás után, rögtön a tiéd lesz egy 25%-os élő nyereménynövelő!