Online sportfogadások: Belgrádi vendégjáték, dán vizsgák

október 5, 2022

Egészen ellentétes módon kezdte a szezont a két magyar sztárcsapat a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, de hát épp ezért lesz izgalmas a kézilabda fogadás. Míg a Telekom Veszprém eddig mindhárom meccsét behúzta, és többnyire jól is játszott, a Szeged három forduló után nulla ponttal áll, a Kékek háza táján pedig sokan már a vészharangokat kongatják.

Ezen a héten egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga: Momir Ilicsék Gudméban lépnek pályára a GOG ellen, ez pedig korántsem tűnik könnyű túrának, hiszen a dán csapat egészen múlt hétig igen komoly hazai veretlenségi sorozattal büszkélkedett, akkor azonban a legnagyobb otthoni rivális, az Aalborg tudott nyerni a csarnokukban. Valami ilyesmire készül a Veszprém is, míg a Szeged hazai pályán próbál belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba…

Fogadj a legjobb oddsok kíséretében a mérkőzésekre, és ne hagyd kihasználatlanul a remek új lehetőséget sem: Köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre és jóváírunk neked egy megegyező értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre! 

Szerdán folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája is. A játéknap felhozatalából kiemelkedik a Chelsea és az AC Milan mérkőzése, amelyen az angolok már szinte az életükért küzdenek. De az online fogadás tekintetében izgalmas lesz még a Benfica-PSG és a Sevilla-Dortmund is, hiszen ezeken a meccseken igen nehéz megtippelni a győztes kilétét. 

Ha pedig szerdán fogadsz, azzal csütörtökön is jól járhatsz: fogadj legalább 2000 Ft értékben egy BL-mérkőzésre és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz csütörtökön!

És hát nem lehet kihagyni a Fradi következő EL-meccsét sem. Előzetesen talán arra tippeltünk volna, hogy a Crvena Zvezda ellen lehet a legtöbb esélye a magyar csapatnak, de hát mit mondjunk, ha hibátlanul rajtolt a Csercseszov-gárda? Továbbra is nagyon kiegyenlített a csoport, így az élő fogadás szempontjából is kifejezetten izgalmas lesz ez a találkozó. 

Fogadj legalább 3000 Ft értékben a Ferencváros éppen zajló Európa Liga mérkőzésére és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor ugyanilyen  értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet.