Rangadók vasárnapja

január 14, 2017

Angliában az Old Traffordon rendezik a játéknap csúcsrangadóját, ahol a hazai „vörös ördögök” a Liverpoolal csapnak össze. Papíron a jó szériában lévő hazaiak talán az esélyesek, de remek oddsok kínálkoznak a vendég „vörösök” győzelmére is. A mérkőzés tétje a hazaiak számára, hogy felzárkózzanak közvetlenül a dobogón álló együttesek mögé, míg a vendégek továbbra is kitartóan üldöznék a listavezető Chelsea-t. Az online sportfogadás is sokat tehet azért, hogy az eleve is nagy téttel és presztízzsel bíró meccs még érdekesebb legyen.

Itáliában a szurkolók szeme elsősorban Firenzére tekint, ahol a listavezető, bajnoki címvédő Juventus vizitál. A meccsnek természetesen a „zebrák” az esélyesei, így igencsak komoly nyeremény üti a markát annak, aki a hazai „violákra” fogad. Az oddsok alapján még a döntetlen se túl valószínű, de ennek ellenére ne intézzük el egy kézlegyintéssel Pailo Sousa gárdáját, a firenzeiekben ugyanis mindig benne van a meglepetés.

Igazi ínyencség várható a sportfogadás kedvelőinek Hispániából is, ahol a második helyezet Sevilla az éllovas Real Madridot fogadja. A szorzók meglehetősen azonosak mindkét fél sikerére, hiszen a piros-fehér andalúzok igencsak félelmetesek hazai pályán a „királyiak” viszont még veretlenek az idényben. Ilyen előzmények után szinte megtippelhetetlen, hogy ki örül a végén, de az online sportfogadás alapján talán a madridiak egy hajszállal esélyesebbek. Az biztos, hogy mindenképpen megéri a fogadás, mivel az oddsok hasonlósága miatt igencsak nagy esély van a nyereményre.