Online Sportfogadás: Fél szemmel már a Szuper Bowlra figyelünk

január 30, 2019

Hétközi fordulót rendeznek kedden és szerdán a Premier League-ben, Olaszországban pedig a Coppa Italia negyeddöntőit, szóval ezen a héten sem maradunk sportfogadás nélkül. Fél szemmel persze már mindenki a hétvégi Super Bowlra figyel és ennek megfelelően nálunk már most a legjobb oddsok állnak rendelkezésre ezzel kapcsolatban is. A megszokott opciókon kívül számos speciális fogadás is köthető az amerikai foci legjobban várt összecsapására, érdemes ezek között is szemezgetni.

A Super Bowl kapcsán egy jackpot játékot is indítottunk, melynek során három millió forintot osztunk ki szerencsés játékosaink között. Ehhez csupán 1500 Ft értkében kell fogadást kötnöd és máris részt vehetsz a nyereménysorsoláson! Termesztésen az élő fogadás és a többszörös kötésben megtett fogadások is számítanak, a részleteket a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/nfl-jackpot

Az online sportfogadás használatával te is aktív részese lehetsz bármilyen sporteseménynek és ehhez még ki sem kell otthonról mozdulnod! Látogass el oldalunkra minden nap és így biztos nem maradsz le egyik ajánlatunkról sem!